Praktijkinformatie

Spreekuren

Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw afspraak om zo goed mogelijk een inschatting te kunnen maken door wie u het beste geholpen kunt worden en of een consult van 10 minuten voldoende is. De huisarts heeft spreekuur van 08.00 – 12.00 uur en van 14.30-17.00 uur

Telefonisch spreekuur

Tussen 12.00 en 13.00 belt de huisarts de patiënten die op zijn terugbelspreekuur staan en daarna rijdt hij visites.

Huisbezoek

Als het wegens ziekte of medische aandoening niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u thuis bezoeken. Omdat de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling op de praktijk beter zijn, heeft dat altijd de voorkeur.
.
In verband met de planning van de visites verzoeken wij u een huisbezoek voor 10.00 uur aan te vragen.
.
Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of vervoer hebben om naar het spreekuur te komen.

Spoedgevallen

Wanneer u tijdens de openingstijden van de praktijk heel dringend medische hulp nodig heeft, kunt u onze spoedlijn bereiken via het reguliere telefoonnummer 0182-632222 en optie 1 te kiezen.
.
Voor spoedgevallen buiten de reguliere openingstijden van 08.00 -17.00 uur kunt u contact opnemen met de huisartsenpost in Gouda, tel. 0182-322488

Huisarts Beeker
Huisarts S. Beeker Waddinxveen

Praktische info

Emailadressen:


doktersassistente: assistente@huisartsbeeker.nl
poh ouderenzorg: radia@huisartsbeeker.nl
poh Somatiek: joyce@huisartsbeeker.nl; radia@huisartsbeeker.nl
praktijkmanager: helma@huisartsbeeker.nl
dokter Beeker: beeker@huisartsbeeker.nl

Herhaalrecepten

Herhaalrecepten kunt u doorgeven via:

 

Receptenlijn: 0182-632222, optie 2.

Assistente: 0182-632222, optie 3.

Email: assistente@huisartsbeeker.nl

 

Recepten die u voor 11.00 uur aanvraagt kunt u de volgende werkdag ophalen bij uw apotheek.

Inschrijven praktijk

Woont u in Waddinxveen dan bent u van harte welkom in onze praktijk. Als u al ingeschreven staat bij een andere praktijk dient u eerst daar te bespreken dat u van huisarts wilt veranderen. Bij uw eerste bezoek dient u een ID-bewijs van uzelf en/of eventuele gezinsleden mee te nemen. Stelt u prijs op een kennismaking met de huisarts dan kunt u hiervoor een afspraak maken.

Helaas nemen wij vanwege toegenomen patienten stromen , tijdelijk geen nieuwe patienten meer aan

Physician Assistente

Een PA heeft een masteropleiding afgerond na een HBO-opleiding in de gezondheidszorg. De PA is geen arts, maar een medisch opgeleide zorgverlener die taken van de huisarts overneemt. De PA is bevoegd om zelfstandig beslissingen over een behandeling te nemen en medicatie voor deze behandeling voor te schrijven. Er is echter een goede overlegstructuur en een nauwe samenwerking met de huisartsen en zo nodig met specialisten.

 

Op dit moment is er geen PA bij ons werkzaam.

Praktijkondersteuners

De praktijk heeft een aantal praktijkondersteuners in dienst. Dit zijn speciaal opgeleide verpleegkundigen die de huisartsen ondersteunen in de zorg voor chronisch zieken, mensen die net uit het ziekenhuis zijn ontslagen en kwetsbare ouderen. Diverse onderzoeken worden door de POH uitgevoerd en vervolgens met uw huisarts besproken. Zoals bijvoorbeeld een longfunctie-onderzoek, een ECG  of een 24 uurs bloeddrukmeting.

De praktijkondersteuner GGZ is gespecialiseerd om psychische hulp te geven. Zij werkt nauw samen met de huisarts, houdt zelfstandig spreekuur en geeft voorlichting. Een belangrijke taak hierbij is het verhelderen van het probleem van de patiënt om vervolgens te kunnen beslissen welke vervolgstappen nodig zijn.

Meer informatie? Thuisarts.nl!

Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl. Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op de website gebruiken:

  • om gezond te blijven;
  • om klachten zelf aan te pakken;
  • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
  • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
  • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
  • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.

thuisarts
thuisarts
reisprik

Op reis? Kijk op Reisprik.nl

Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 90 praktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u vakkundig geadviseerd. Ook bij terugkomst kunt u bij vragen rekenen op ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.reisprik.nl

reisprik logo

Rijbewijskeuring

Indien u een rijbewijskeuring nodig heeft kunt u een afspraak maken met een van de huisartsen in onze praktijk. De keuring moet worden uitgevoerd door een andere arts dan uw eigen huisarts. U dient de voorzijde van het keuringsformulier vooraf in te vullen en te ondertekenen en een urinemonster mee te nemen naar de keuring.

De kosten van een rijbewijskeuring zijn € 38,20 (korter dan 15 minuten) of € 76,40 (langer dan 15 minuten).

rijbewijskeuring
Call Now Button
Translate »